Клюки от България 

Тони Стораро откупи свободата на малкия си син срещу 20 бона

Голяма драма сполетя известната фамилия Стораро, научи ексклузивно наш репортер. Банковата сметка на Тони Стораро олекна с 20 бона, които трябваше да брои за свободата на малкия си син Емрах.

От известно време младия наследник на музикалната фамилия също се изявява на музикалната сцена и за кратко нареди два-три хита, а почитателите му започнаха значително да за множат. До момента, в който Емрах не сгази лука и баща му се бръкна доста дълбоко в джоба да го измъкне.

Емрах подписа договор с известен композитор, който отскоро се опитва да бъде музикален продуцент. Към него са Денис Теофиков и Малката, които набират все по-голяма популярност. Третият изпълнител в каталога на Николай Пашев е Емрах.

Покрай коледните празници той научил, че Емрах е пял на няколко сватби с баща си, без да декларира пари във фирмата на композитора. Според наши източници, Емрах не е взел пари от участията, а изпял няколко песни на сватби на познати.

Неговият продуцент не проявил разбиране и му заявил, че цял месец ще ходи по участия без да вземе и стотинка. Това отношение вбесило гордия Стораро и той решил да разтрогне договора на сина си с композитора. Платил неустойките в размер на 20 хиляди и освободил сина си от капана на продуцента.

Наши източници издават, че положението при новата компания, която е към „Пайнер“, не е никак цветущо и всички артисти се оплакват от системни глоби и забрани, които убиват желанието им за работа и развитие. Припомняме, че първата звезда при Пашев бе певицата Джулия, която не издържа на натиска на продуцента си, който се опитваше да контролира дори личния й живот.Диджей Цеци Лудата Глава бил дясната ръка на Пашев и също доста неуместно се месил в работата и отношението между изпълнителите, а понякога взимал кардинални мерки.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 68 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook