Клюки от България 

Тита върти гюбеци в силистренско училище, до нея е Сашо Сводника и…

Поредна малка дива от „Х фактор“ вече порасна. Христина, по-известна като Тита, завърши училище. Вчера бе нейното изпращане от силистренското школо „Пейо Яворов“. Изпълнителката на „Антилопа“ се е облякла спортно елегантно – заложила е на розов панталон с висока талия и бял топ.

На повечето кадри из социалната мрежа Тита е нахлупила абсолвентска шапка и усмихнато позира. Това обаче не е всичко. Без свян газелата на Криско публикува видео, на което е застанала на стълбите на езиковата гимназия и мята гюбеци до барабани.

На ударния инструмент пък е застанал „Сашо Сводника“, по това съдим от стори на младата звезда. Под ритъма, зададен от момчето, певицата гърчи тяло, върти се и истински се забавлява, пред слисаните погледи на останалите й съученици.

От всичко става ясно, че, ако реши, ще успее да пробие и в чалгата. Преди дни пък дивата се похвали, че вече е заснела клип към новия хит, който готви за лятото. Тя призна, че снимките са били в Гърция и всичките й фенове могат да очакват истинска разбиваща песен.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 958 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook