Клюки от света 

Тина Търнър изля душата си за самоубийството на сина ѝ, смъртта и побоищата

Музикалната легенда Тина Търнър даде едно от най-искрените интервюта в ефира на CBS News, като коментира самоубийството на сина си, връзката със съпруга й и здравословните си проблеми. 79-годишната певица разкри, че според нея причината 59-годишния й син Крейг да се застреля миналия юли, е самотата.

„Мисля, че самотата накара Крейг да вземе такова решение. Имам много негови снимки, които ме карат да се усмихвам и вярвам, че сега е на по-добро място“, каза Тина.

Тина Търнър за пръв път разказа за причината за самоубийството на сина си. Емоционалната травма по загубата на нейния син не е единствената болка, която е преживяла през последните години. Тя претърпя сърдечен удар, имаше рак и бъбреците й отказха.

Търнър каза, че нейният 63-годишен съпруг, Ървин, е бил толкова загрижен, че й е предложил да дари един от бъбреците си, но тя отказала. „Първо казах „да“, но след това си рекох:„ Скъпи, ти си млад, а аз съм стара”.

В крайна сметка, обаче, тя получи трансплантиран бъбрек. Тина Търнър, която има швейцарско гражданство и живее в Цюрих, се ожени за германеца преди 6 години. Звездата има също много дълъг брак с Айк Търнър, който я е използвал като боксова круша, припомня БГНЕС.

„Когато Айк ме помоли да се омъжа за него, знаех, че има скрити мотиви. Но аз трябваше да приема, иначе би било битка. Това не беше сватбената ми мечта”, каза певицата и добави, че все още реагира доста емоционално, когато говори за брака с музикалния продуцент.

„Емоционална съм, защото първо той беше добър към мен. После стана агресивен и жесток, защото зависеше от мен. Не ми харесваше това, но не исках да се караме, защото резултатът винаги беше сцепена устна, насинено око, счупен нос или ребро”, спомня си тя.

В крайна сметка певицата успява да се измъкне от този отровен брак и да направи невероятна кариера с над 200 милиона продадени албума. Тина Търнър се пенсионира през 2007 г. и заяви, че няма повече да се появява на сцената.

„Влязох в самолета, поех дълбоко дъх и казах: „Приключих“. Чувствах, че това е краят и се радвам, че се отказах и се прибрах у дома“, добави Тина.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 95 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook