Горещо 

Тийнейджърка роди от 64-годишен дядо

20-годишната Верджиния роди дете на 64-годишния си приятел Николай.

Двамата скандализираха с любовната си история преди години, когато момичето беше още ученичка, а той белокос мъж на средна възраст. Сред поредица от изцепки Верджиния беше изгонена от арменското училище в Пловдив и заживя с 44 години по-възрастния си приятел.

Когато се запознават, момичето е едва на 14 години, а Николай – на 59 г. В момента двамата продължават да са заедно и дори са сгодени. Верджиния и Николай имат бебенце на годинка, което означава, че тя е била тийнейджърка, когато е забременяла и родила. Младото момиче е приело фамилията на мъжа си – Костова, но няма информация дали двамата са си казали официално „да“ пред закона.

Верджиния сама се похвали за бебето, като пусна снимка в личния си профил във фейсбук, на която двамата родители позират с наследника си. Преди това момичето пуска няколко кадъра, на които е с огромен корем и изглежда видимо щастлива.

Ученичката разказвала пред познати, че се запознала с възрастния мъж, когато преживявала много труден житейски момент. Верджиния не разполагала с никакви пари, а Николай имал стабилни финансови възможности. Постепенно запознанството им прераства в любов, която девойката не крие. Прави си татуировка с името на Николай, не спира да го целува и прегръща на публични места и сама се хвали с разгулните веселби, които си организират.

В Пловдив се носят легенди за купоните им, а запознати с историята им са скандализирани от отношенията и изпълненията им. Верджиния е обект на силно охулване в социалните мрежи, като я атакуват, че е материално момиче, което си ляга с възрастен мъж за пари.

64-годишният Николай няма проблем с ерекцията и прави секс всеки ден с Верджиния. Това призна възрастният мъж в телевизионно интервю. „Погалих я като жена на рождения й ден, когато навърши 18 години. Танцувахме, тя се отпусна, бяха паднали задръжките. Наричали са ме „педофил“ и това е най-обидното нещо, което са ми казвали“, заяви Костов.

„Приятно ни е да сме заедно. Има абсолютна хармония между нас, много приятно е чувството, че съм намерил човек, който ме разбира. Не смея да го кажа, но това е любов“, разказа още Николай. Той твърди, че двамата дават пример на други подобни двойки, които се страхуват да афишират връзката си.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 4 643 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook