Риалити 

Тежка семейна драма разтърси Коко от „Фермата“, той призна, че…

Тежка семейна драма преживява футболистът Коко от „Фермата“, който е сред претендентите за победата. Риалити героят призна през сълзи, че един от най-близките му хора минава през мъчителна битка.

„Брат ми се бори с нещо сериозно, той е хазартнозависим. След години на разочарования и лъжи ние застанахме зад него като семейство и го подкрепихме в решението да се лекува. Той направи най-важната стъпка – призна, че има проблем. Сега върви по много добър път и е на финалната права, различен човек е, осъзнат. Когато семейството е сплотено, изход винаги се намира“, каза Коко пред съотборниците си от „Канатица“.

Разстроеният футболист обясни още, че докато брат му се лекува, двамата не могат да се чуват, затова общуват с писма.

„В днешни дни хазартът е огромен проблем за много млади хора, същото като алкохола и наркотиците. Човек не трябва да чака да се стигне до необратими процеси, а да взиме мерки. Загубеното време никой не може да ти възстанови, но можеш да направиш така, че в бъдеще да се наслаждаваш на семейството и близките си“, допълни също Коко.

В понеделник, само седмица преди големия финал на „Фермата“, футболистът ще излезе на голямата Арена за пръв път от началото на риалитито, защото до този момент съперниците му се плашеха от него и не искаха да го „дръпнат“ на дуел. С него от „Канатица“ ще се бие собственичката на автокъща Лили. Срещу тях ще се изправят сервитьорът Андрей и студентката по право Линда, която още накуцва след контузия.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 191 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook