Клюки от България 

Теодора Духовникова: Преживях кошмара наречен рак!

Актрисата Теодора Духовникова направи изненадваща изповед. Чаровната звезда от „Откраднат живот” сподели, че е преживяла рак на гърдата, научи HotArena.

41-годишната Теодора направи признанието си малко след като грабна приза „Жена на годината” в раздел „Актриси”. Тя поясни, че онкологичното заболяване е открито в начален стадий и за щастие вече е в миналото.

В арт средите разказват, че заради фамилната си обремененост актрисата често се подлага на профилактични прегледи при мамолог, тъй като няколко жени от семейството й развили болестта. Именно при един от прегледите Духовникова открива заболяването и при себе си, но решава да запази в тайна случващото се, пише „България днес”.

Актрисата безкрайно държи на спокойствието на двете си дъщери—Ема и Бояна, а и неведнъж е казвала, че по-важно от семейството няма, както и че става лоша, когато някой се намеси в отношенията й с децата и мъжа й Стефан.

„Преживях кошмара, наречен рак. Благодаря на лекарите, които спасиха живота ми — проф. Гаврилов и д-р Марга Николова”, лаконично сподели Духовникова.

Съвсем наскоро тя изигра ролята на онкоболна жена и в сериала „Откраднат живот”. „Безкрайно съм щастлива, че можех да говоря за това в сериала. Вероятно знаете, в повечето такива случаи мъжете не знаят как да понесат ситуацията и просто си тръгват”, споделя още Духовникова.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 73 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook