Uncategorized 

Теди Велинова се похвали с нова любов след д-р Енчев

Теди Велинова чукна 44 години, но напредването на възрастта не я притеснява. Бившата манекенка сподели, че е много доволна от живота си в момента. Похвали се още, че има и нов мъж след развода с пластичния хирург Ангел Енчев.

„44 са новите 24! Благодаря ти, любов!“, написа рожденичката в социалната мрежа, без да уточнява самоличността на въпросната „любов“. Тя показа как духа свещички, поставени върху шоколадова торта.

Откакто се раздели с Теди, д-р Енчев не е демонстрирал връзка с друга жена. Той твърди, че се е отдал на кариерата си и на двете си деца – Филип и София. Известно е, че Ангел е доста строг родител и дръжи наследниците му да спазват стриктен режим. Те от съвсем малки ходят на уроци по английски и гръцки, не им е позволено да се „лигавят” и да се държат „разпуснато”.

Говори се, че именно този перфекционизъм на хирурга станал причина за разлъката с Теди. Досега той я подкрепяше в материален план, но ако е разбрал за новия й мъж, може й да е секнал финансовото кранче, писа Уикенд.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 61 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook