Клюки от България 

Теди Александрова разката фамилия Стораро! Похвали се с нов мъж след Емрах СНИМКА

Няма съмнение, че новата песен на Теди Александрова „Автогол“ е посветена на бившия й Емрах Стораро. В нея пее за „колите и парите на баща ти“, като прави намикване към сина на Тони Стораро. Неотдавна тя разкри, че е спрял да се вижда с нея по молба на баща си и като подарък е получил лек автомобил .

Скандалната певица срина със земята малкия син на Стораро и открито заяви, че той има проблеми с наркотиците. За първи път фамилията е подложена на такъв публичен сеир, а феновете на Тони, Фики и Емрах значително намаляват след разкритията какви хора са всъщност те.

Драмата при Теди Александрова не продължи дълго и от сторитата й в Инстаграм виждаме, че вече е забравила за Емрах и се радва на нова любов.

Теди отговаряше откровено на фенове в Инстаграм, а един от тях я попита дали има човек до себе си в момента. Тя отговори с влюбена емотиконка, което е напълно достатъчно да засили слухове за нов човек в живота й.

 

Нещо повече! Теди беше запитана как се забравя бившия. И, оказва се, тя знае много добре – „с нов“. Певицата не за първи път прави намек, че е във връзка. Но вероятно и тя като други инфлуенсърки, чиито раздели бяха твърде, твърде публични, този път ще запази личния си живот за себе си.

Източник: blitz.bg

 

Facebook коментари
(Visited 22 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook