Клюки от света 

Светска новина: Анджелина Джоли си призна всичко

Анджелина Джоли определено се завръща на големия екран. Холивудската актриса бе една от звездите на голямо събитие на „Дисни“, което се проведе в Калифорния. Преди няколко седмици стана ясно, че Анджелина работи по нов филм, в който ще си партнира с редица други артисти.

Актрисата става част от голямото семейство на „Марвел“, взимайки участие в The Eternals („Вечните“), в който участие взимат също Ричард Мадън, Кумаил Нанджиани и Салма Хайек.

Филмът за група безсмъртни извънземни ще бъде пуснат на екран през ноември 2020 г. На червения килим Джоли се появи с черна рокля с цепка на Versace, прилепнала по тялото. Въпреки че играе супергерой във филма, в интервю за E!Online тя споделя, че не се чувства особено силна през последните години.

„Аз съм като всички останали и особено последните няколко години не бяха от най-лесните, не се чувствах особено силна. Брад Пит има ново младо гадже, което е копие на … СНИМКИ Толкова съм благодарна, че имам възможността да играя точно такива роли. Те ми напомнят, че мога да бъда силна“, заяви тя.

Запитана как ще подходи към ролята си на Тена, Анджелина Джоли каза: „Ще работя 10 пъти по-упорито“.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 30 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook