Клюки от България 

Светослав Аргиров отмъкна съпругата на брат си!(Още подробности)

Светослав Аргиров бе ловнат със съпругата на брат си Благовест. Това видяха фотографите на „Ретро”. Заедно с тях компания им правеше още една блондинка.

Оказа се, че брат Аргиров е със съпругата и жената на брат си на шопинг в един от големите столични молове.

Едната бе неговата законна жена Кристин, а другата – балдъзата му Лили.

Докато Благовест отсъстваше от семейната разходка, Светльо се погрижи да угоди на двете си дами, изчаквайки ги търпеливо да огледат новите стоки в скъп магазин за домашни потреби и декорации, а след това джентълменски им помогна да носят торбите с покупки.

Братя Аргирови и съпругите им се разбират чудесно и често пътуват извън страната заедно. През миналата година четиримата бяха на романтична ваканция в Париж по случай 60-годишнината на певците.

След това пък отидоха и за няколко дни в Гърция, отново в пълен състав.

Сега някогашните секс символи на родната музикална сцена си наваксвали за периода, в който живееха на хиляди километри един от друг.

Дълго време Светослав беше в Норвегия, но изчака да вземе пенсията си от 12 хиляди лева, продаде луксозната си къща там и се върна в родината.

Благовест пък от 29 години се е отдал на бизнес с недвижими имоти и така храни семейството си. Преди няколко месеца близнаците станали и съдружници. Синовете и на двамата – Александър и Кристофър, все още живеят в Норвегия.

Александър е военен пилот и инструктор в Кралската академия на Норвегия, Кристофър, на Светослав, пък е музикант. Благовест вече е и дядо, има внук Леон-Александър от сина си Александър.

Източник: kluiki.ws

Facebook коментари
(Visited 1 645 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook