Клюки от България 

Светлана Василева пак кръшка на Християн Гущеров с рапъра Дий

Светлана Василева, която по мъж е вече Гущерова, продължава да изневерява на съпруга си Християн – разкрива в. „Уикенд“. В края на миналата година младият милионер излови блондинката да му кръшка с рапъра Дий и последвалият чутовен скандал за малко не ги раздели окончателно. Тогава Светлана се закле, че с хип-хоп изпълнителя са само приятели и благоверният ѝ повярва, но оттогава рогата му продължават да растат и стават все по-големи – отбелязва изданието.

Веднага щом напрежението се уталожило и Християн Гущеров се успокоил, плеймейтката подновила срещите си с Дий. Рапърът сам се похвалил пред познати, че е в близки отношения със Светлана. Виждали се през седмица, за да мачкат чаршафите, а през останалото време поддържали комуникация чрез съобщения по телефона.

Блондинката стигнала дотам, че вземала пари от Гущеров и ги давала на Дий, за да спонсорира новите му музикални проекти. Съпруга си лъжела, че харчи за разкрасителни процедури, а всъщност подпомагала финансово любовника си. В светските среди се говори, че Светлана надали ще се откаже от разгулния си начин на живот, макар че сега се опитва да гради имидж на сериозна семейна дама. Половинката на Гущеров се кълне, че е оставила голите фотосесии в миналото, но явно не може със същата лека ръка да се откаже от извънбрачните забежки – коментира седмичникът с най-голям тираж у нас.

Източник: kliuki.ws

Facebook коментари
(Visited 619 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook