Клюки от България 

Светлана докара Гущеров до фалит, продаде родни си дом за 1 милион и заживяха на квартира!

Публична тайна е, че през последните месеци милионерския наследник изпитва финансови затруднения и вероятно затова се е решил на крайната мярка. Къщата е мястото, където Християн израства, и сградата има сантиментална стойност за фамилията му. В нея той живее първо с баща си, а след това с двете съпруги- фолк певицата Мария(бившата) и плеймейтката Светлана Василева (настоящата). Имението наистина е впечатляващо, като зад големите дувари се крият лъскава постройка, просторен двор и голям басейн.

За паричните затруднения на Гущеров се заговори още преди три години, но тузарският начин на живот, който води младежът, бързо стопил спестяванията му. Хора запознати отблизо с делата му, разказват че Християн натрупал задълженията, след като взима заеми. Дълговете се трупали, а той не смогва да ги погасява, кълнат се от обкръжението му. Затова в един момент се принудил да обяви за продан къщата си и получил за нея много сериозна сума, казват запознати със случая.

Под въпрос е и бъдещето на четирите автомобила на милионерския наследник, тъй като не смогва да им плаща лизинга. Негови близки предполагат, че в един слънчев ден може и да му ги вземат. Въпреки трудностите Гущеров и неговата половинка Светлана продължават да се движат в тузарски коли, като задължително са обградени от охрана. След продажбата на къщата Християн, жена му и дъщеря им заживяват под наем в апартамент в луксозен столичен комплекс. Той е затворен за външни хора и притежава куп удобства, но трудно може да се сравни с богаташката къща в Бояна. При една от разходките с бебешката количка Светлана пусна кадър от комплекса и неволно издава, че именно там е новото местожителство.

В публичното пространство упорито циркулира слухът, че именно изкусителната девойка е причина за краха на Гущеров. Той често засипва съпругата си със скъпи подаръци, които буквално стопили банковата му сметка. Въпреки финансовите трудности, обичащият съпруг продължава да купува дарове и да плаща пътувания в чужбина, които винаги са гарнирани с нощувки в скъпи хотели. Светлана решава да помогне на семейния бюджет и през последните месеци здраво работи. Тя снима реклами и фотосесии, от които получават добри хонорари и помага за закрепване на положението. Но приходите не са достатъчни и ситуацията продължава да се влошава, разкриват още източници на вестника.

Злите езици говорят още, че Гущеров-младши изпитва трудности, защото баща му – бившият депутат Добромир Гущеров е вдигнал ръце от него и е спрял да му дава пари, които да харчи за развлечения. По неофициална информация двамата не се чували доста време по телефона и синът знае, че сам трябва да се оправя сам с критичното положение. Гущеров-старши е известен с премерените си постъпки и не позволява на жените на сина си да има достъп до богатството му. Така беше и с Мария, която официално не получи нищо след брака, като последствие призна, че дори останала без луксозната подарена кола. Подобно е положението и със Светлана, която на документи не притежава нищо. Наскоро се заговори че Добромир Гущеров е продал къща в центъра на София, която е обещал като подарък на внучката си и така се повтори позицията, че не иска да търпи загуби от младото семейство.

Християн и Светлана вдигнаха пищна сватба през юли 2018 година, а бащата на младоженеца не присъства на подписването на гражданския брак.

Пред „България Днес“ Светлана Гущерова потвърди, че с мъжа си вече не обитават имението в Бояна.

„Почти е готов новият ни дом, скоро ще се нанесем в него. Аз исках живеем в нова къща, защото мисля, че старата е с лоша енергия. Искам и сама да аранжирам новия дом заедно с Хриси. Както се казва: „Нова къща – нов късмет“. Искам детенцето ми да расте с положителна енергия и радост“.

Източник: hotarena.net

 

Facebook коментари
(Visited 2 653 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook