Семейство 

Светла Иванова откри майка си с детектив (Певицата – плод на забранена любов с възрастен мъж)

42-годишната певица, писателка и инструкторка по йога Светла Иванова е наела частен детектив, който да издири биологичната й майка Елена. Изпълнителката на хита на „ФСБ” „Обичам те дотук” се срещнала за първи път с нея след 25 години търсене. За драматичната си история завършила с щастлив край звездата разказа преди време пред Гала в „На кафе”.

„Научих, че съм осиновена преди цели 25 години. Моя съученичка, която смятах за приятелка, ми го каза, но не беше по най-добрия начин. Детската злоба е доста голяма и тя е имала своите причини, за да ми разкрие тази истина, за да ме засегне. В момента в който разбрах, че съм осиновена, реакцията ми беше нормална. Тогава споделих на моята баба и тя ми потвърди. Но едва когато станах майка за първи път, споделих на осиновителката си, че знам истината”, разказа Светла Иванова.

През годините на търсене на истинската й майка, певицата се сблъскала с много трудности. Имала съвсем оскъдна информация, от която трудно можела да разбере повече и да я открие. „Баба ми беше казвала, че майка ми е била ученичка, когато е забременяла от мъж, който е бил на много по-голяма възраст от нея”, спомня си още изпълнителката. Оказало се, че и биологичната й майка се е опитала да я издири по всякакви начини, но тъй като живеела от 35 години в Германия и имала местно гражданство, това се оказало изключително трудно. Светла дори наела детектив, който да я открие.

„Преминах през съда, администрацията в Стара Загора, града в който съм родена и нищо. Оскъдна информация, оскъдна, но от тук и там, след много неуспешни опити и срещи с най-различни хора, но не точните, се запознах с моята истинска майка. Казва се Елена”, обясни Светла. Един ден, преди година и половина, родителката й звъннала по телефона. Щом видяла, че на дисплея се изписва немски номер, певицата веднага се сетила кой я търси. Гласът, който чула бил същият като нейния.

„Все едно чух моя глас, моят тембър, моите вълнения. Това, което споделях с мои приятели преди това, че ще ми се пръсне сърцето при срещата ни, това чух и в слушалката от моята майка, когато се чухме за първи път. Беше много вълнуващо, искаше ми се да плача, да викам, да скачам… И се сдържах само, за да не прекъсне този разговор”, разказва още Иванова. Певицата била сигурна в това, че най-накрая е открила майка си по потвърдената информация, че преди да я осиновят е носела името Станислава. Това го знаела от родителите, които са я отгледали, а когато се чула с Елена, тя й казала същото. При първият им телефонен разговор тя й споделя, че няма други деца и може би даже си е мислила, че Бог я е наказал за постъпката й преди години. А при първата си среща двете установили, че имат удивителна визуална прилика.

„В момента отношенията са ни като на истинска майка и дъщеря. Заедно сме и това ни прави безкрайно щастливи. Имаме много пропуснати моменти, но сякаш връзката ни никога не е спирала. Децата също са щастливи, че имат баба и я обичат”, споделя изпълнителката.
За да са сигурни в роднинската си връзка те направили ДНК тест. Той потвърдил, че вероятността Елена да е родила Светла преди 42 години е 99,96 процента, пише „Уикенд“.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 72 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook