Lifestyle 

Сватба за милиони! Цеци Красимирова се омъжи за Майкъл Струмейтис в рокля за 50 бона! Ето какво се случи на приказното събитие

Със сватба за милиони Цеци Красимирова се превърна в госпожа Струмейтис – моделката каза заветното „да“ на своя любим Майкъл..

Облечена в скъпарска рокля за 50 бона, Цеци взе за съпруг американски милионер. Тоалетът е дело на родната дизайнера Евгения Борисова. Повече от месец тя работи над роклята на Цеци, за да я направи точно, както булката иска.

На няколко пъти Борисова прави корекции, тъй като Красимирова се оказва доста капризна. Костюмът на жениха е шит от личния му приятел Том Форд.

Сватбата на десетилетието се проведе в старинен замък в Ситжес, плажно градче кра Барселона.

Дворецът, който е историческа забележителност, се превърна в райско кътче. Цеци и новият й съпруг поръчват повече от 2000 рози директно от Холандия, за да украсят пищното си парти.

Кумове на новоизлюпеното семейство са фризьорката Вили Боршукова и американският комедиен актьор Джон Струмейтис, брат на младоженеца. Именно коафьорката запознава преди години родната моделка и Майк. Всички гости са барнати и все едно са излезли от приказка. Мъжете са облечени с фракове, а дамите – с дълги бални рокли, писа „България Днес“.

Шампанското гръмна следобед. Точно тогава Цеци каза „да“ на Майк и го целуна страстно. Последваха бурни аплодисменти и горчиво.

Разходите по цялата сватба възлизат на повече от 1 млн. долара. Семейството поема повечето разходи, а гостите, дошли от 10 държави, наброяват 300 души. Голяма част от сватбарите пристигат с черни самолети. Част от разходите са избити, тъй като младоженците продават правата на сватбата си на известно испанско списание.

Всички приятели от България, които Цеци лично си беше избрала, пристигната в Испания още в петък с чартърен полет. Единственото изключение направи фолкзвездата Преслава, която долетя в последния момент, тъй като имаше други участия.

Минути преди да се подпишат манекенката и бизнесменът, към гостите се присъедини музикантът от „Ахат“ и продуцент Денис Ризов, който пътува от САЩ. Вокалът на рок групата Звезди пък бе ангажиран като част от програмата заедно с ансамбъл „Българче“. Тримата тенори, балетисти на Националната опера, швейцарската пианистка Бела си и световноизвестната група на Хоакин Кортес, писа „ТелеграФ“.

Младоженецът изненада булката, като я дари с ефектна заря, а сред подаръците от гостите бяха много картини и други произведения на изкуството.

Още следващата седмица младото семейство заминава на меден месец на о-в Фиджи.

Източник:

Facebook коментари
(Visited 300 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook