Клюки от България 

Свърши ли приказката? Калканджиева изрита Тачо от престижно събитие

Най-известната шефка на модна агенция у нас празнува годишнина без любимия си Тачо, информира HotNews.bg.

Жени Калканджиева събра всичките си действащи модели от агенцията „Визаж“ на парти по случай 29 години от създаването й. На купона в столичен клуб обаче не беше забелязан любимия й Стефан Манов. Това разбира се предизвика коментари и въпроси защо го няма и всъщност дали продължават да са заедно.

За сметка на това събитието уважиха много популярни лица започнали своя звезден път от „Визаж“. Като например Биляна Йотовска, която пристигна в компанията на най-добрата си приятелка Невена Воденичарска, с която дирижират шоуто „Сикрет Гардън“. Йотовска се отдаде на светски живот непосредствено преди заминаването й за Доминиканската република, където ще се снима новия сезон на „Сървайвър“, а тя е една от сигурните участнички в звездния отбор.

Сред гостите беше и бившата Мис България Ромина Андонова-Тасовска, която вече е позарязала моделската кариера, но затова пък ежедневно я гледаме при Гала в „На кафе“ като панелист. Красавицата разходи късата си подстрижка соло, без който и да е било от колегите й от Нова телевизия или пък съпруга й Дарко. Забелязахме още и актрисата Диана Любенова, която е близка с Калканджиева от години и поради тази причина не пропусна празника. Актуалният мачо Виктор Стоянов също се появи, но без дама, а със свой приятел. Ергенът дълго време се суетеше къде точно да се настани и в крайна сметка избра по-централно място, за да наблюдава най-добре ивента.

Източник: marica.bg

 

Facebook коментари
(Visited 110 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook