Клюки от България 

Сузанита ли е новата Мария Бакалова?

Ако се чудите защо пък да се ваксинирате, ето ви една незаобиколима причина – ще имате уникалния шанс да видите Сузанита на голям екран.

От 3 декември в кината тръгва „Дани. Легенда. Бог. (Това е точният правопис на заглавието) на младия режисьор Явор Петков. За дебюта си 34-годишния Явор Петков събира широко познати лица за филм, който определя като смес между комедия, крими и драма. В центъра на събитията е психопатичен общински съветник, който отвлича чуждестранен екип за документален филм и ги заставят да заснемат ежедневието му, докато ги потапя във все по-дълбоко в свят на корупция и насилие .

Димо Алексиев е в централната роля, а героинята на Сузанита се казва Мария- Магдалена-Джена. В новия трейлър на комедийната кримка я виждаме да говори пред камерата на документалистите по адрес на главния герой.

„Той е много забавен, знае как да се държи с една жена, знае как да я накара да се чувства щастлива. Той е честен бизнесмен!“, казва героинята на Сузанита за образа на Алексиев. Любопитно е, че за ролята на чуждестранните документалисти са привлечени актьори от Великобритания. Във филма роля има и Емо Каменов от риалити шоуто Къртицата. Тук татуираният исполин играе гард и бияч на главния герой, писа „България Днес“.

Източник: hotarena.bg

Facebook коментари
(Visited 12 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook