Горещо 

Страшно наказание грози кметицата на „Младост“ Десислава Иванчева и ортаците ѝ заради взетия подкуп

Към момента има трима обвиняеми. Привлечени са в качеството на обвиняеми за подкуп в особено големи размери. Текст, който няма много практика, защото става въпрос за особено тежък случай Лишаване от свобода от 10 до 30 години. Конфискуване на частично или цялостно имущество и лишаване от права.

Това обясни прокурор Иван Гешев на извънреден брифинг по повод зрелищния арест на кмета на „Младост“ Десислава Иванчева.

„Това е работно обвинение. В рамките на досъдебното производство е възможно да бъдат конфигурирани и други обвинения. Включително организирана престъпна група, включително пране на пари.“

Припомняме, че вчера Десислава Иванчева бе задържана зрелищно пред Спортна палата в София в момент на получаване на подкуп от 56 хил. евро., като 14 хил. евро са били за посредника.

Това е била първата вноска от 250 хил евро за издаване на разрешително за строеж. Часове наред Иванчева стоеше окована в белезници до колата си, докато служителите на реда извършваха оглед и процесуално-следствени дейности.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 586 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook