Клюки от България 

Страшна завист в поп фолка! Мистериозен богаташ награби Алисия СНИМКИ

Алисия взриви мрежата със снимка, на която тайнствен мъж с изключително атлетично тяло я прегръща нежно. В чии обятия се оказа поп фолк певицата?, питат се нейните фенове.

Алисия рядко си позволява подобен тип снимки, които да демонстрират близки отношения с мъж. Але саге снимката е факт и от нея ясно си личи настроението им.

В последните години Алисия упорито пази личния си живот. Миньончето в попфолка упорито отказва да направи признание кой е мъжът в живота й и колко точно са близки отношенията им. Според запознати бившата жена на футболиста Валери Божинов живее с новата си изгора. Именно той й дава стимул и сила да направи рязка промяна в начина си на обличане и да разработи собствена модна линия.

При едно от последните си участия Алисия отнесе сериозна критика за начина, по които изглежда. Изпълнителката на хита „Карамел“ се появи на сцената на дискотека само по дълга риза и не остави почти нищо на въображението. Последните клюки около името на сексапилната фолкфурия се завъртяха около името на бизнесмена Симеон Филипов.

Алисия така и не потвърди връзката си с него, пише „България Днес“.

Facebook коментари
(Visited 31 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook