Риалити 

Страшна гавра с Лили Иванова, възмутени зрители хвърлиха…

Няма сезон на роден музикален формат, в който примата на родната поп музика Лили Иванова да не бъде поне веднъж имитирана.

В последния сезон на „Като две капки вода“ преди няколко месеца удобно в кожата на голямата певица се намести Милко Калайджиев.

И щеше да бъде допустимо, ако превъплъщението на фолкпевеца бе останало само в рамките на шоуто, но тъй като то излезе извън пределите му, вече спокойно можем да говорим за откровено неуважение към таланта на голямата певица.

Наскоро Милко Калайджиев отново се премени с руса перука, черна рокля и високи токчета, а причината бе покана от Димитър Рачков да участва в представлението му в Стара Загора.

Вместо с дежурните аплодисменти и одобрителни погледи обаче, проявата на фолкпевеца, който изпя един от емблематичните хитове на Лили Иванова – „Стари мой приятелю“, бе изтълкувана като подигравка от голяма част от публиката в залата.

Очаквано часове след това социалните мрежи прегряха от възмутителни коментари по адрес и на Милко Калайджиев, и на Димитър Рачков.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 46 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook