Lifestyle 

Страшен скандал с украинската „Мис България“, удариха я много тежко

„Мис България” 2023 Елизабет Кравец е освободена от титлата си. Това бе обявено в официалната страница на конкурса, в което бяха посочени и мотивите за това решение.

То е взето поради неспазване на задълженията на г-ца Кравец и нейно участие в дейности, които противоречат на ценностите на организацията Мис България.

„За съжаление, тези нарушения увредиха репутацията, имиджа и престижа на нашия национален конкурс за красота, като г-ца Кравец не изпълни задълженията налагани от дадената й титла.

В резултат на това организацията Мис България понесе щети накърняващи нейните бизнес отношения както с дългогодишни партньори, така и с нови такива.

След внимателно разглеждане и обстоен преглед на обстоятелствата, организацията Мис България реши, че тези нарушения подкопават интегритета и репутацията на конкурса и неговата общност. В резултат на това, г-н Гаел Бонел Санчез няма друг избор, освен да отнеме титлата и короната от г-ца Елизабет Кравец, като това решение влиза в сила незабавно”, посочват от организацията.

Считано от 3 юни г-ца Елизабет Кравец няма право да ползва търговската марка с наименованието „Мис България“ в своята комуникация, включително в социалните мрежи и във фактурите си. Първата подгласничка, г-ца Илияна Борисова, ще поеме титлата на Мис България и ще изпълнява отговорностите, свързани с короната.

„Ние имаме пълно доверие в нейната способност да представлява нашата организация с грация, достойнство и в съответствие с нашите ценности. Ние разбираме, че това решение може да изненада мнозина.

Уверяваме ви, че то не е взето с лекота. Нашият основен ангажимент е насочен към принципите на справедливост, чест и положително представяне на нашия конкурс. Г-н Санчез е инвестирал значително, за да укрепи престижа на този конкурс за красота, който донесе признание на г-ца Елизабет Кравец. За съжаление, тя се възползва от тази възможност, без да вземе предвид организацията и нейните ценности.

Желаем на г-ца Елизабет Кравец, бивша Мис България, всичко най-добро в бъдещите и начинания. Многократно сме я уведомявали за проблемите и се надяваме, че тя разбира и уважава основанията за взимане на това решение. Благодарим ви за разбирането и продължаващата подкрепа към организацията Мис България”, добавят още организаторите на конкурса.

Според източници на TrafficNews, малко след като печели конкурса Елизабет Кравец се е обвързала с пловдивчанина Атанас Пелтеков.

В качеството си на най-красивата дама в България за една година тя е била длъжна да поеме работните си ангажименти, уредени и от организацията „Мис България”. При системно отказване от нейна страна и неизпълняване на тези длъжности обаче от ръководството са стигнали до решението да отнемат титлата и правомощията и като победител в най-престижния конкурс за красота.

Елизабет Кравец все пак се снима за брандове, но само и единствено за марката на нейната половинка Пелтеков. По отсъствието и от други модни събития, ангажименти и фотосесии, може да се направи извода дали любовните и отношения я ограничават или възпрепятстват от изпълняване на длъжността си като победител.

Единствените изяви на варненката с украински корени са публикувани малко след спечелването й на титлата, като след това потъва в медийно затъмнение.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 19 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook