Клюки от България 

Стоянка Мутафова се влоши, отлага представления!

Представлението „Госпожа стихийно бедствие“ на 20 юни е отложено. Причината се крие в здравословното състояние на Стоянка Мутафова. Голямата актриса не се чувства добре и предпочела да не излиза на сцената на „Сълза и смях“, разбра ексклузивно наш репортер.

От няколко дни комедийната актриса лежи в дома си. Близки до семейството издадоха, че не се чувства добре и не е способна да се качи на театралната сцена. Следващото насрочено представление е за 20 юли.

„Госпожа стихийно бедствие“ е единствената постановка, която през лятото ще се играе по два пъти в месеца, а интересът е главозамайващ. Всички останали пиеси падат поради ниска посещаемост. Единствено Мутафова е тази, която продължава да пълни салоните и все така да се раздава за своята публика, която я боготвори.

Близки до семейството на Мутафова издават, че състоянието й в момента не е цветущо, но пък предвид годините й, е нормално. Надяват се и този път да се оправи и скоро да излезе отново под прожекторите, защото работата я прави щастлива. Да се затвори между четири стени за нея е мъчение и точно това би я погубило.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 31 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook