Клюки от България 

Стоян Алексиев го удари на молба: Дайте ми работа, издържам млада любовница! (Остана без роли театъра)

Стоян Алексиев напоследък е хукнал като цветарка да чука по вратите на режисьори и продуценти в отчаяно търсене на работа.

Палавият театрал съвсем не се срамувал и напълно откровено споделял, че има спешна нужда от доходи, тъй като издържа млада любовница в лицето на Ивана Бобойчева, одумват го в гилдията, писа „Таблоид“.

Димитър Митовски, Евтим Милошев и Иван Тонев са пропищели от денонощните обаждания на екранния професор Генадиев, който ги редува през няколко часа с опявания да го включат в някоя от хитовите си продукции, пък било то за съвсем скромна роля. Притесненията от негативния имидж, който си спечели актьорът в последно време обаче карали продуцентите са се цупят на кандидатурата му.

Актьорът го закъса с финикийските знаци, след като бе пенсиониран от Народния театър „Иван Вазов“ веднага щом навърши нужната възраст – 66 години. Шефът на първата ни трупа Мариус Донкин не пожела да коментира действието, като се оправда с голямата си заетост. За никого обаче не е тайна, че зад действията му прозира скандалното поведение на Алексиев.

Стоян бе заснет папараци да рови в гащите на младата актриса Ивана Бобойчева пред Народния театър през лятото на миналата година. Тогава шефът му Мариус Донкин изрази публично възмущение от колегата и скандалното му поведение.

„Не искам да коментирам личната част от скандала – всеки си носи отговорността пред семейството и приятелите си. Но случаят трябва да бъде разгледан и от обществена гледна точка. Специално артистите в нашия театър трябва да бъдат пример за всички. В този смисъл няма как да не съм огорчен“, коментира Донкин по адрес на звездата от „Откраднат живот“. След личен разговор с Алексиев двамата стигнали до решението за пенсионирането на актьора.

„Продължавам да играя, разбира се, на хонорар. Свободен артист съм“, бе лаконичен Стоян Алексиев. Според колегите му звездата от докторския сериал обаче бил сериозно притеснен, тъй като няма постоянни доходи, а обслужва, освен младата си любовница, и солиден кредит.

„Такъв е животът“, философски обяснява Алексиев, който продължава да движи с Ивана Бобойчева, въпреки че е официално женен за съпругата си Надежда. Актьорът има четири деца и пет внучета, с които казва, че е изключително щастлив. А нищо чудно скоро да го видим и в ролята на татко за пореден път.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 227 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook