Риалити 

Стоте бона на Hell’s kitchen отидоха при…

Кулинарното шоу Hell’s kitchen, което се превърна в едно от най-гледаните предавания от родния ефир, приключи. Колоритният водещ шеф Виктор Ангелов и интересните участници, както и звездните дегустатори, допринесоха за високия рейтинг.

Всеизвестен факт е, че кулинарното шоу се излъчва с леко закъснение. Още в началото на месец парил репортер на „ШОУ“ разбра, че финалът вече е заснет и истинският победител във втория сезон се знае. Още преди месец победителят е грабнал чека за 100 бона – наградата, която продуцентите дават на последния „оцелял“ в най-коментираната кухня напоследък.

До самия финал на предаването останаха Веселина Чилева – Митров и Никола Симеонов. След оспорвана надпревара между двамата новината се потвърди. Големият победител в кулинарното шоу е именно Чилева. Въпреки че в самото начало на шоуто никак не се справяше добре и Виктор Ангелов непрекъснато я получаваше, явно накрая е успяла да пребори конкуренцията и да вземе паричната награда.

„Не знам дали съм била по-щастлива в живота ми. Това е най-големият успех, който съм постигала в някога в живота ми. Тази победа освен за себе си е и за всички жени, които някога са мечтаели да бъдат тук, но някой ги е тъпчел. Напред и нагоре“, заяви Чилева след грандиозния й успех.

„Разочарован съм, че Чилева победи, но въпреки това й желая успех. Плувай октоподе напред“, каза пък Никола, който остана втори в голямата надпревара за стоте хиляди лева.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 72 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook