Клюки от България 

Стефан Диомов пребори дискова херния (Маестрото се престраши да се оперира)

Стефан Диомов най-накрая реши проблема с дисковата херния. Маестрото се оперира и сега е много доволен, че предприе тази стъпка. „В болница „Свети Иван Рилски“ бе извършена хирургичната интервенция. Направиха ми там и ядрено-магнитен резонанс и няколко скенера. След операцията трябваше много бързо да се възстановя, тъй като имах поети ангажименти.“, сподели хитмейкърът и основател на Тоника.

И допълни, че се чувства отлично, не изпитва никакви болки в тялото си и се движи без бастун. „Хвърлих го! Надявам се да не ми трябва повече“, категоричен е той.

Диомов гласи и нова изложба. Миналата година той подреди пета самостоятелна изложба от преживяванията си в Кения. Експозицията събра 40 фотопана. За Нова година Диомов си пожела да работи с най-голямата певица – Лили Иванова.

„Харесвам стила й, дано се случи да излезе на сцена с моя песен“, сподели той. Другата му мечта е да се възроди „Златният Орфей“. „Веднага бих участвал и ще заложа и на новата си формация „Петте сезона“. Много стойностни и талантливи са“, хвали ги той, пише България днес.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 21 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook