Клюки от България 

Стефан Диомов издаде какъв инцидент е претърпяла Ваня Костова

На 64-годишна възраст почина певицата Ваня Костова, а към момента причините за фаталния край не са ясни. Факт е, че цяла България скърби за внезапната загуна на тази велика и обичана от всички звезда.

Стефан Диомов е откривател на Ваня Костова и в годините се превръща в един от близките й хора. Той е шокиран от фаталната новина и пред камерата на Би Ти Ви се просълзи и разкри любопитна история с Ваня, както и намеренията му към нейната внучка.

„Ваня направи впечатление на цялото жури и веднага стана една от Тоника СВ. Бих казал, че милиони хора има по света, но малцина са истински. Тя имаше дълбок и неповторим глас, впечатляваща бленда в песента. Важно е да бъдеш разпознат от публиката. Написах за Ваня повече от 50 песни, а любими с ами баладите. Отдаваше внимание на текста, всяка дума минаваше през съзнанието й. „, категоричен е маестро Стефан Диомов.

„Тя е незабравима, загубата е голяма. Още не мога да го повярвам. Тя прегръщаше света със своите песни. Пееше страхотно български народни песни. Тази година трябваше да участваме на „Бургас и морето“. Надявам се нейния син Боби да наследи нейния път и да дойде на конкурса да пее вместо нея. Скоро смятам да кача на сцената и внучката на Ваня, надявам се да се справи толкова добре, колкото и нейната баба“, заяви намеренията си Диомов.

„Успокоявам се с мисълта, че Ваня отлетя, но песните остават. Каквото и да кажа, няма да мога да се върна към действителността. Преди седмица имахме концерт във Велико Търново и нищо не предвещаваше този край и че ще ни бъде последен. Българската музика загуби уникален глас, такива хора не се повтарят. Няма да се намери друг такъв глас“, казва още той.

Димов разказа и любопитна история отпреди години, когато Ваня излязла на концерт в София със счупен крак. През цялото време стояла права на едно място и никой от публиката не разбрал, че е претърпяла инцидент. Това говори какъв професионалист беше Ваня, а ние ще продължим да се наслаждаваме на нейните неостаряващи песни.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 184 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook