Риалити 

Стана зловещо! Никифор от „Женени от пръв поглед“ заплаши съпругата си Василена публично: Ще те кача на Витоша и Господ няма да може да те спаси!

Никифор пусна шокиращ статус във Фейсбук, който после изтри, но HotArena успя да го запечата: „Е, това, което чух, вече премина всички граници. То човек търпи, търпи, но не може така. Държах добро поведение, но всичко си има граници. Щяла да ме биле чак, това интервю не съм го видял.

Ей, нещастницо тъпа и ограничена, не ме познаваш ти, тъпа и ограничена к*рва и ще си понесеш последствията. Благодари се, че не те утрепах в хотела и то само защото възпитанието ми не го позволява. Но след това, което видях, няма как да остана безучастен. Ще те кача на Витоша и господ няма да може да те спаси. Господ да ти е на помощ, боклук мръсен“.

Въпреки че Никифор не споменава имена, се подразбира, че изявлението му е адресирано до Василена. Единственото, което не става ясно, е къде силиконката е давала интервю и какво точно е наговорила по негов адрес.

Още в първия епизод на „Женени от пръв поглед“ стана ясно, че Василена, блондинката с многото пластични операции по себе си, не си представя да живее с мъж, който разтоварва куфари на летище София. Василена се обяви за бизнесдама, но впоследствие се оказа, че има онлайн бутик за дрехи, който фалира веднага след старта на предаването.

По договор никой от участниците нямал право да откаже да се бракува по телевизията. В противен случай дължал тлъсти неустойки. Участниците нямат право и да говорят как са се развили браковете им.

„Василена и Никифор не са заедно. Те никога не са били заедно, ходеха на снимки и толкова“, разясняват близките им, цитира „България Днес“.

42-годишният Никифор си е намерил приятелка малко след екранната му сватба. Той определял пред приятелите си като тормоз случилото се по телевизията. Капризната блондинка не хареса Никифор още при първата им среща в ритуалната зала. Претенциозната булка бе разочарована от вида и социалния статус на избраника. Самият Никифор също издаде, че цялата му сватба е фарс, заради което най-вероятно ще бъде санкциониран от продуцентите.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 126 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook