Риалити 

Сринаха със земята готвач и актьор в „Хелс китчън“

Кулинарният гуру Виктор Ангелов и актьорът Китодар Тодоров претърпяха голямо унижение в „Хелс китчън“.

Повод за това бе тяхното поведение в риалитито за готвене по Нова Тв, като първо гнева на зрителите си навлече Китодар. Той грабна микрофона и запя заедно с Гатьо в огранизираното в продукцията караоке, но очевидно не му се получи и това предизвика вълна от коментари.

За шут става, само шапка със звънчета му трябва, отбеляза по този повод потребител на страницата на продукцията във фейсбук.

Много фалшиво пеете, ама много. Хич ви нема, лаконичен бе пък друг фен на „Кухнята на Ада“.

Това обаче не бе всичко за Китодар, тъй като малко след това шеф Ангелов определи неговото ястие за „пълен боклук“ и му подхвърли демонстративно чинията.

Засегнат, артистът побърза да уточни: Аз като отида в неговия ресторант, почвам ли да въртя и да гледам какво е отдолу, и какво е отстрани и отгоре, не.

Тези негови думи предизвикаха съчувстие от страна на зрител, който не само го подкрепи, но и постави под съмнение професионалните качества на Виктор: Китодар не се разстровай. Шеф Ангелов не е никакъв готвач. За мен е пълен аматьор и комик.

Впоследствие се появиха и мнения в защита на силния човек в продукцията, като един от тях гласеше: Човек, който може би никога не е стъпвал в професионална кухня, да дава мнение за шеф Ангелов, е леко несериозно.

Източник: petel.bg

 

Facebook коментари
(Visited 20 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook