Клюки от България 

Срамота! Илиян Тупалката заголи дупе на сцена в столична дискотека (СНИМКИ)

Илиян Тупалката заголи дупе на сцена в столична дискотека София.“Касичката“ на Илиян Тупалката лъсна по време на лайфстайл награди в престижна столична дискотека в „Студентски град“. Изпълнителят се развихри на сцената, а дънките му се оказаха по-ниско отколкото трябва. Всъщност изпълнителят на „Пайнер“ бе сензацията на вечерта.

Доброто му настроение прихвана всички гости, а самият той многократно превземаше микрофона, за да каже по няколко смешки. След като получи приза „Певец на годината“, той поръча 20 шота „Развратна кучка“, които започна да удря на екс заедно с Цеци Лудата глава.

Илиян опита да подхлъзне Емилия, Глория и Симона Загорова да се включат в надпиването, но удари на камък. След няколко обърнати чашки, изпълнителят запя хита си „Дзак, дзак“, а развъртайки се на сцената, лъсна малка част от дупето му. Това обаче не успя да го притесни, а до края на вечерта Тупалката продължи да се раздава и забавлява с приятелите си.

На церемонията присъстваха десетки известни личности, сред които Диона, Валентин Кулагин, Катрин Вачева, Зорница Линдарева, Глория, Емилия, Симона Загорова, Джулиана Гани и половинката й Илиян Найденов, Татяна и Кристиан Кирилов, по-известен като Митака от „София ден и нощ“.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 72 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook