Риалити 

Сомнамбулът Красимира подлуди „Фермата“

Домакинята-сомнамбул Красимира Цочева подлуди съотборниците си в риалитито „Фермата: Нов свят“ със зловещия си смях и бурно жестикулиране по време на сън.

Най-потърпевша от отклоненията на бившата баскетболистка бе маникюристката Силвия, която получи привилегията да сподели леглото й в къщата на фермера за една нощ.

„Красимиро, ти знаеш ли как се хили като откачена цяла нощ?“, изстреля вместо „добро утро“ Силвия.

Среднощните подвизи на Красимира, която влезе в шоуто с признанието, че често говори и ходи на сън, бяха основна тема на разговор в отбора на бедните на закуска.

„Силвия е имала тежка нощ с мен“, подхвърли с видимо задоволство Цочева, а блондинката от Несебър нахвърля през смях сюжет за филм на ужасите. „Докато спеше чувам „Ха-ха-ха-ха!“, махам й превръзката на очите, виждам я, че спи, а тя ръкомаха и си говори като за световно. Казах си, че е във фаза и само се надявах да не започне да ме бие.

По едно време обаче, както бях легнала с гръб към нея и кръстът ми се беше оголил, усетих как ме гъделичка по кръста с нокътче!“, разказа с ужас Силвия.

Цочева, която извади късмета да бъде фермер на седмицата при сиромасите в луксозните условия на стопанството на чорбаджиите, се забавляваше откровено с изпълненията си като сомнамбул.

Да води въображаеми диалози насън е единствената форма на нощен живот, която Красимира обича. Тя не излиза по клубове и общува по-лесно с щангите, отколкото с хора. Няма приятелки жени, не работи и излиза от къщи само за тренировки по кросфит.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 68 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook