Клюки от България 

Софка напуска „Капките“ след ЗАПЛАХИ от Гринго (Подробности)

Софи Маринова напуска риалити шоуто „Като две капки вода“ след заплахи от гаджето й Тодор Давидов – Гринго, който в момента е в затвора.

По информация на „Галерия“ ромската перла ще си тръгне малко преди финала на предаването – когато приятелят й излиза на свобода.

Гринго бил категорично против Софка да участва в телевизионни риалитита, където да я гледат други мъже. 32-годишният любим на Маринова я ревнувал дори от водещите на „Капките“ и постоянно я заплашвал да напусне. Изпълнителката на „Стари рани“ обаче се възползвала от ареста на гаджето си, спокойна, че зад решетките няма как да я накаже.

Уви, тези дни стана ясно, че Гринго ще бъде освободен предсрочно, след като се е споразумя с прокуратурата. Давидов се призна за виновен за рекета на айтоския бизнесмен и така присъдата му бе намалена на 10 месеца затвор, част от които той вече е излежал.

Очаква се Гринго да бъде на свобода в средата на май месец – само няколко седмици преди финала на „Капките“. Така въпреки фурора, който Маринова предизвика с участието си и прогнозите за победа, на ромската звезда ще й се наложи да напусне шоуто.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 970 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook