Клюки от България 

Снимка на дъщерята на Анелия разбуни мрежата: Ето защо Ивон разгневи всички!(Виж тук)

Дъщерята на поп фолк дивата Анелия разбуни Фейсбук. Снимката, която пусна в социалната мрежа ученичката Ивон предизвика хиляди коментари. И най-вече негативни.

Красивата дъщеря на фолкаджийката и на хазартния бос Коко Динев обича да демонстрира и провокира. И с това фото отново нагорещи страстите.

Защото малката дъщеря на певицата се е снимала с чанта за 2000 лева. Когато обществото ни ври и кипи от проблеми, и много от сънародниците си броят жълтите стотинки, дъщерята на звездата на „Пайнер” не спира да се фука с лукс.

Безспорно Ивон Динева е умно и интелигентно дете. Тя неведнъж е посочвала своята позиция по редица наболели житейски проблеми. Но факт е ,че малкото момиче обича да пръска пари за чанти и модни аксесоари.

Щерката на Анелия винаги е провокативна

Нещо повече, на щерката на Анелия й харесва да поства снимки в социалната мрежа, когато се сдобие с по-луксозна стока, пише „България днес”.

Майка й Анелия не я съди за тази демонстрация и показност. Напротив, много пъти е подчертавала, че единствената й дъщеря има вкус и афинитет към модата.
Ивон

Тази снимка на Ивон Динева разбуни мрежата:

„Не може така! Не е ли прекалено малка за подобна демонстрация”, негодуват хората в мрежата.

Не за първи път Ивон Динева бунтува социалната мрежа. Друга нейна снимка взриви Фейсбук преди известно време. Там тя е заедно с дъщерята на поп фолк певицата Лияна.

На фотото, което се въртя цял ден във Фейсбук, 14-годишната Ивон и 15-годишната Дениз приличаха повече на лелки, отколкото на млади и свежи момечита, гневяха се онлайн потребителите.

Двете демонстрираха джуки и един тон грим по себе си.

Мнозина заподозряха ,че двете, които са неразделни приятелки, са минали вече през хирургичниет кабинети, за да си вкарат хиулурон в устните.

Изкуствените мигли, силният грим и „кокошата муцунка” присъстват и във всяка снимка на двете момичета. Хората недоумяват защо красивите деца бързат да пораснат и да заприличат на извадки от клиповете на майките си.

Източник: kliuki.ws

Facebook коментари
(Visited 345 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook