Клюки от България 

Смут в ефир! Властната Гала излови големия победител Дани Спартак в голямо прегрешение (СНИМКИ)

Късно снощи стана ясен големият победител в кулинарното шоу Hell’s kitchen България. Както БЛИЦ съобщи това е Дани Спартак, който прибра 100 бона и подписа договор с шеф Виктор Ангелов.

Днес той бе специален гост при Гала в предаването й „На кафе“. Гостите – Ернестина Шинова, Деси Цонева и Иво Танев, препоръчаха на Дани Спартак да раздели наградата от 100 000 лева със съпругата си, а Гала пък се изцепи:

„Тя може да вземе половината пари, но да си купи обувки за всичките.”

Водещата започна да разговаря с него, но още в самото начало на разговора се случи нещо, което изкара водещата извън кожата й. В ефир се чу пращене от преплитане на телефонен сигнал и този на камерите.

Русокосата водеща показа сприхавия си нрав и веднага заповяда с твърд тон: „Който не си е изключил телефона да го направи веднага!“.

За нейна изненада издънката дойде от победителя Дани. Той толкова се смути, че веднага започна да се пребърква за телефона си и с треперещ глас се извини:

„Съжалявам, може да съм аз. Още нямам този навик“ и веднага спря звука на GSM-а си.

Малко след това към тях бе поканен и вторият в шоуто Филип, но разговорът бе прекъснат от реклами. Тук обаче водещата се изпусна и преди да бъде прекъснато излъчването пак нареди:

„Забранявам да ги разпитвате, докато има реклами“.

Изтоник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 1 956 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook