Клюки от България 

Слух или истина: Губи ли паметта си Лили Иванова?

Напредналата възраст на Лили Иванова вече й създава известни проблеми, което поражда слухове, че 83-годишната естрадната икона е започнала да губи паметта си, което било наченки на деменция.

Поредното национално турне на естрадната прима е в разгара си и пали страстите. Въпреки че концертите на звездата за пореден път се радват на огромен интерес от страна на публиката, феновете ѝ са категорични, че Вечната Амбър е загубила формата, в която са свикнали да я виждат. Сред мнозина от тях дори се прокрадват съмнения, че Лили е започнала да губи необратимо паметта си.

Повод да се появят подобни коментари е фактът, че по време на концертите от националната й обиколка неведнъж се случвало Лили да забрави имената на музикантите от бенда си. Това довеждало до конфузни ситуации, сценични паузи и гафове, които музикалната звезда не можела да замаскира и отиграе, колкото и да се опитвала. Понякога дори се налагало да пита от микрофона музикантите от бенда „Ти как се казваше?“, за да ги представи на събралите се в залата почитатели.

Лили обаче и трудно чувала заради слушалките, които носи по време на концертите си. Стигало се дотам асистентът й да излиза на сцената и да прошушне имената в ухото й. Върлите й почитатели се съмняват, че певицата крие в тайна заболяване, което трие спомените.

Източник: marica.bg

Facebook коментари
(Visited 71 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook