Клюки от България 

След сватба, следва брадва: Ето каква беда сполетя Юнона СНИМКА

След радостта от новината, че се омъжва, фолкпевицата Юнона трябваше да изживее съвсем противоположна палитра от емоции, свързана с кражбата на луксозния й електрически автомобил.

Юнона, която се сгоди само преди дни в Австралия за любимия си Георги, получи неприятна изненада още с прибирането си в България. Докато вечеряла със семейството си, автомобилът й, който бил паркиран пред блока, изчезнал.

Новината съобщи самата изпълнителка в профила си в социалните мрежи, където става ясно, че скъпарското й возило било откраднато само в рамките на две минути, в които е била отключена – от мъж с качулка и шапка. Това се случва преди дни, докато певицата си е била вкъщи, пише Телеграф.

„Вчера се прибрах от най-красивата държава (лично за мен) Австралия, в нашата мащеха България, грозния разграден двор, който всеки руши и остава ненаказан. Кацнах сутринта около 10:00 и притеснена от снежната ситуация, побързах, въпреки почивния ден, да се опитам да намеря зимни гуми за автомобила си (все пак дни по-рано беше все още жега) и успях, благодарение на ПРИЯТЕЛИ.

Поканих своето семейство да ми гостуват и те дойдоха от Стара Загора следобед. Седнахме да се почерпим за всичко хубаво, което ни се случи в пътуването, а и вчера празнувахме рождения ден на нашия Георги. Колата ми беше спряна точно под терасата ми и гледана от видеонаблюдение.
Излязоха гостите ми да пушат на същата тераса в 18:48 ч. и ме попитаха кога успях да я преместя в гаража. Изтръпнах… И даже си помислих, че се шегуват. Излязох и нея я нямаше. Видях как само 2 минути по-рано мъж с шапка и качулка, необезпокоен от осветлението и камерите, я отключва и потегля… Моля всички Вас, а Вие сте много и всички сме по-силни, ако някой в момента я вижда някъде, да ми сподели!

Чувството да установиш, че някой е навлязъл толкова близо в пространството ти е ужасно… За съжаление съм поредния случай в грозната статистика. Опитвам се да бъда позитивна, но не ми се получвава. Наистина в многоетажието ние живеем в най-долния подземен етаж…

Благодаря на ВСИЧКИ ВИ предварително!“, гласи поста на Юнона. И по всичко изглежда, че поне към момента колата й не е открита.

Източник: marica.bg

Facebook коментари
(Visited 263 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook