Клюки от България 

След скандала: Ричард Великов се ошишка от стрес (+ Как се гаврят с него в университета)

Печалният риалити герой Ричард Величков рязко напълня покрай стреса с незаконната хранителна добавката, видя „Галерия“. Бившият фитнес инструктор е качил поне 5 килограма отгоре и доста се е занемарил, разказват негови колеги от Нов български университет. Те дори изразиха съжаление към Ричи, който ежедневно търпял подигравки и обидни подвиквания по коридорите.

„Присмиват му се и се гаврят с него. Завират му телефоните в лицето, за да го снимат и да го провокират“, разказа пред „Галерия“ студент от НБУ, станал свидетел на унизителните сцени.

След скандала бившият участник във „ВИП Брадър“ останал буквално без приятели и се наливал сам по кръчмите всяка вечер.

Всичко това се отразило зле не само на психиката и самочувствието, но и на физиката му. Величков качил доста килограми и заради невъзможността да посещава фитнес залата, от която бе позорно изгонен. Зевзеци пък се шегуват, че органите на реда са му иззели хранителната добавка за отслабване и без нея е започнал ударно да пълнее.

Припомняме, че инструкторът от Мадан бе разобличен от влогъра Любо Жечев, че продава опасна хранителна добавка, забранена от Европейската агенция по лекарствата. Малко след разкритията последва уволнение за Величков от фитнес залата, а по-късно бе нападнат пред дома си от неизвестни извършители.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 42 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook