Клюки от България 

След раздялата с Чолаков: Ирена Милянкова го удари на живот

След раздялата и с втория си съпруг Никола Чолаков топ моделът Ирена Милянкова го удари на живот, видя „Галерия“. Фината майка на 6 деца може редовно да бъде видяна из софийските кафенета с приятелки, а вечер – да купонясва из нощните клубове до ранни зори.

Милянкова признава, че към момента е сама и в скоро време не желае да започва нова връзка, нито пък има време за такава. Но пък явно време за купон винаги се намира. Докато звездата от „Под прикритие“ куфее по дискотеките с приятелки, вкъщи по-големите деца влизат в ролята на детегледачки на по-малките.

Най-голямата дъщеря на Ирена Мелани-Роуз вече е на 18 години и заедно с Уилям (17 г.) се грижат за по-малките си братя и сестри – 12-годишната Натали-Роуз, 9-годишния Филип, 4-годишната Виктория и 2-годишната Лиляна. Основният ангажимент на Мелани и Уилям бил именно към природените им сестри Лиляна и Вики.

Припомняме, че първите четири деца на Ирена са от брака й със съдения за сводничество Росен Чолов-Чолата, докато последните две са плод на любовта й с брокера Никола Чолаков. Макар че двамата наскоро се разделиха, моделката твърди, че е успяла да запази добри отношения с бившите си съпрузи и те също много й помагат в отглеждането на децата.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 76 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook