Риалити 

След напускането на „Ергенът“: Александра разкри какво ѝ плаща Виктор Стоянов СНИМКА

Истински шок преживяха зрителите снощи, когато Алекс Гърдева не прие розата на Виктор и напусна романтичното риалити „Ергенът“. Повод за решението й стана фактът, че той не я защити от агресията на рускинята Виктория, която, освен с чаша джин, я заля и с порой от обидни думи и интриги.

Но тъй като предаването върви на запис и снимките са свършили преди месеци, истинската интрига се завъртя, когато се появиха папарашки снимки на Александра и Виктор, които са хванати на среща през последните дни.

Брюнетката гостува на Николаос Цитиридис, но отказа да коментира кадрите и дали има връзка с Виктор към настоящия момент, за да не развали финала на шоуто.

На една от снимките двамата с Виктор вървят по улицата, а той носи 2 пици в кутии за вкъщи и макар Александра да не сподели в кой дом са се усамотили, за да хапнат, призна на водещия, че Виктор е платил пиците.

Дали двамата наистина са двойка, като се има предвид, че красавицата сияеше при Цитиридис, ще се разбере сигурно още днес, след финала на „Ергенът“.

Източник: marica.bg

Facebook коментари
(Visited 2 796 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook