Клюки от България 

След като смени мъжа, Кали реши да…

Чалга дивата Кали се раздели с гръм и трясък с бащата на третия си син. От двете страни валят противоречиви версии за причините за раздялата, но каквато и да е истината, потърпевши са винаги децата.

След като стана ясно, че Кали е предприела сериозна крачка да се раздели с бащата и на третия си син и вече в живота си има друг мъж, сега е решила да направи и още нещо. Хората са казали, че първо сменяш цвета на косата, а след това и мъжа. Е, при Кали се получи обратното, но явно е имала нужда от сериозна и драстична промяна в живота си.

Певицата е с нова прическа – с много светли кичури, които някак я подмладяват. Вероятно причина за това има и 15-години по-младото й гадже. Не можем да отречем обаче, че за 43-те си години изглежда зашеметяващо и не случайно такива младоци хлътват по нея.

Изпълнителката на хита „4-4-2“ го е ударила на мисли за живота и всяка нейна снимка в социалните мрежи е придружена от притча за смисъла на живота и изборите, които правим.

„Животът ти предлага толкова много врати, ти избираш коя да затвориш и коя да отвориш“ и „Животът има такъв смисъл, какъвто аз пожелая да му придам. Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните“, са само част от фразите, в които вероятно тя се припознава.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 54 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook