Клюки от България 

След изцепката и хейта: Мила Роберт е на ръба, пие тежки лекарства! ВИДЕО

След скандалния гаф с българското знаме по време на София Прайд, певицата Мила Роберт е изпаднала в тежка депресия, пише Intrigi.bg. Изпълнителката на „Покемон“ се покри от хорските очи и не излиза от дома си, не разговаря с никого, освен с майка си и постоянно плаче.

Според близки до Мила се стигнало до психолог и силни антидепресанти, които да й помогнат да се справи с драматичната ситуация.

Припомняме, че по време на София Прайд щерката на Ваня Щерева се появи на сцената, облечена в рокля с цветовете на българското знаме. По време на изпълнението си тя показно съблече роклята, под която имаше друга с багрите на ЛГБТ, а трикольорът бе захвърлен на сцената и потъпкан.

Поведението й предизвика меко казано остри реакции и изправи цяла България на нокти. От ВМРО сезираха прокуратурата и в момента съдят Мила за поругаване на българския символ, за което законът предвижда до 2 години лишаване от свобода и глоба в размер на 3000 лева.

Веднага след обидната й постъпка, профилът на певицата бе залят от хейт, а на лични съобщения получила стотици заплахи за насилие.

„Вярвам, че сме на тази земя, за да си прощаваме. Затова моля за извинение от всички, които са били обидени от моето изпълнение по време на София Прайд. Да, не трябваше да оставям роклята на земята, не съм целяла да бъде жест на неуважение и ако мога да върна времето назад – бих я сгънала прилежно“, направи опит за извинение Мила, но ругатните по неин адрес не спряха.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 47 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook