Клюки от България 

Слави Трифонов ляга под ножа (Вижте причината)

Слави Трифонов ляга под ножа. Причината за това решение на Дългия е влошеното му здраве. Водещият ще пропусне морето тази година, за да се подложи на операция и да подобри зрението си, което рязко се влошило през последните месеци. Близки до шоумена разкриват, че отскоро той е пациент на частна клиника във Виена, пише „Уикенд“. Там се предлага най-доброто лечение при проблеми със зрението.

От началото на пролетта до днес Слави посещавал няколко пъти клиниката за прегледи, изследвания и лечение. На водещия му предстои още едно посещение на лечебното заведение в средата на август, за да бъде опериран от светилото в офталмологията – проф. Биндер и екипа му.

Австрийската клиника предлага най-модерното и точно лечение при проблеми със зрението. На Трифонов ще бъде приложен най-новият метод за подобряване на зрението – лазерна рефрактивна хирургия.

Източници твърдят, че операцията вече е трябвало да бъде извършена, но Слави я отложил заради служебните си ангажименти с месец. След операцията Трифонов ще трябва да се почине поне десет дни, за да може зрението му да се възстанови, а това не в възможно в студиото, където светлини от прожекторите са твърде силни.

Това няма да е за първи път. Трифонов вече е претърпявал такава операция преди близо 5 години. Тогава водещият избра немска клиника да извърши интервенцията. Затова Дългия не се притеснявал от операцията, защото веднъж вече е бил подложен на същото. За предишната интервенция Трифонов обяснявал, че трае близо час и половина. А възстановяването след това е около седмица и е придружено със замъглено зрение и главоболие.
Слави Трифонов се подлага на сериозна операция сн. Фейсбук

Водещият сам призна за проблемите си със зрението още през 2007-та година. Вече 11 години Трифонов се бори с тежките последици от възпаление на зъбите му, което води до проблемите с очите му. През 2007-ма Дългия сподели, че има възпаление на очния нерв на лявото око, за това и често го виждаме да води с очила, за да се предпази от силното осветление в студиото.

Източник: kliuki.ws

Facebook коментари
(Visited 583 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook