Клюки от България 

Слави Трифонов иска Дивна в затвора заради катастрофата с тежко пострадалата моделка Кристин!

Слави Трифонов смята, че Дивна е нарушила правилата за движение по пътищата и заради това трябва да остане зад решетките две години, както изисква закона. Припомня, че изпълнителката катастрофира с личния си автомобил на 12 март при неправилно изпреварване край Плевен. След маневрата колата изхвърчала от пътя и се ударила в мантинелата.  От удара спътничката на Дивна – моделът Кристин Илиева пострада много тежко.

Първоначално се оповести мълвата дори, че двата крака на красавицата са ампутирани. Дни след инцидента агентът на Илиева заяви, че тя е стабилна, но е в барокамера заради жестоките разкъсвания на десния й крак. За момента няма ампутация на крайници, но още това не е изключено като опция.

Преди дни майката на Кристин заяви, че вече предава съобщения от телефона на модела лично на нея и всеки може да й пожелае нещо, като й го напише. Това значи, че в здравословното състояние на блондинката има подобрение. Виновницата за катастрофата все още не е имала изказване по случая и буквално е потънала в дън земя. Бившото гадже на Кристин – Кристо също мълчи и не показва да се интересува от случилото се.

Вчера стана ясно, че експерти отКАТ смятат, че Дивна трябва да влезе зад решетките за 2 години и да понесе наказанието си, заложено по закон. Естествено инцидентът породи бурна реакция в интернет.

В социалните мрежи се изказа и шоуменът Слави Трифонов. Ето какво заяви той (без редакторска намеса):

„Преди известно време с моите колеги реализирахме един телевизионен формат по Нова Телевизия. Той се казваше “Пей с мен”. Формата го спечели едно 12 годишно, много симпатично, много талантливо момиче от Русе. Тя се казва Дивна. Аз много я харесах. Много харизматична. Днес Дивна е млада жена. Нямам представа какво става с нейната певческа кариера, но за съжаление имам представа какво става с нейната кариера на шофьор. Разбрах за катастрофата, която е направила – карала е със 120 километра в час, при разрешени 60. Грубо е нарушила закона, почти е убила спътничката си. И закона предвижда за това престъпление до 2 години затвор. Така че, ако прокуратурата и полицията докажат всичко това, Дивна трябва да отиде в затвора. Както и Максим Стависки, между другото. Който наскоро участваше в зала “Арена Армеец” в шоу “Звезди на леда”. А той пиян блъсна момиче, което сега е парализирано. Трябваше веднага да го вкарат в затвора, както и Дивна. Както и всички, които са извършили подобни престъпления. Когато това започне да се случва, тогава ще приема, че живеем в нормална държава.“

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 4 091 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook