Клюки от България 

Славена Вътова шокира с признанието, че ще напуска…

Славена Вътова успява да привлече вниманието, дори и когото не се разхожда полугола на сцената или в тв ефир. Сексапилната моделка напоследък си е дала време за равносметки, а след една от тях е взела и доста изненадващо решение.

Дългокраката брюнетка вече няма да бъде част от Инстаграм, защото смята да се раздели с профила си. В доста дълъг пост Славена обяснява на последователите си причините, поради които е взела подобно изненадващо решение.

„Като говорим за природосъобразен живот, вярвам, че най-добре работи личният пример. Затова реших да се „изгася“ от Инстаграм за три седмици“, обяви Вътова, която използва момента и за да призове своите последователи да предприемат крачката и да се разделят поне временно с Инстаграм.

По думите й, предизвикателството ще трае 21 дни, защото според вярванията именно толкова са необходими за изграждането на нови навици. „Нямам търпение да изпитам това върху себе си, да помогна с малки стъпки за опазването на природата и да предам този урок към важните хора в моя живот. Нека всички заедно спестим малко електрическа енергия и същевременно се заредим с физическа такава, като отместим поглед от онлайн пространството и го насочим към други важни за нас неща“, добавя още 32-годишната красавица.

Източник: blitz.bg

 

Facebook коментари
(Visited 76 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook