Lifestyle 

Слънчево, но пък температурите се запазват под нулата

Атмосферното налягане ще остане по-високо от средното за месеца. Сутринта на места в низините и котловините ще има ниска слоеста облачност или мъгла. Минималните температури ще са между минус 7 и минус 2 градуса.

Днес ще е предимно слънчево и почти тихо. По-значителна ниска слоеста облачност ще се задържи по поречието на Дунав и над Източна България и там дневните температури ще останат по-ниски, между минус 3 и минус 1 градуса.

В останалата част от страната максималните температури ще са между 1 и 6 градуса, сочи прогнозата за времето на синоптиците от НИМХ.

Почти през целия ден по Черноморието ще има ниска слоеста облачност, но ще остане без валежи. Ще е почти тихо. Привечер ще са появи слаб югоизточен вятър. Максималните температури ще са 2 – 4 градуса, вълнението на морето ще е 1 – 2 бала. Температурата на морската вода е 7-8 градуса.

В планините ще е подходящо за туризъм. Ще бъде предимно слънчево и ще духа до умерен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 3 градуса, на 2000 метра – около минус 1 градуса

Източник: dnes.bg

Facebook коментари
(Visited 26 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook