Lifestyle 

Слънчева сряда с градуси до цели 25. Тихото и топло време – до неделя

Днес сутринта минималните температури ще са от 5 до 11 градуса, а дневните – от 21 до около 25.

Ще бъде слънчево и почти тихо. Сутрин на повече места ще има мъгли, които до обед ще се разсейват, съобщиха синоптиците от НИМХ.

Над Черноморието ще духа слаб вятър от изток-североизток. Максимални температури между 20° и 23°. Температурата на морската вода е 20-21°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

По планините времето ще се остане слънчево и топло. Ще духа слаб източен, само най-високите части на Рила и Пирин до умерен североизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 21°, на 2000 метра – около 15°.

В четвъртък ще остане топло за сезона, сутрин с мъгли на места и минимални температури от 5 до 10 градуса. През деня ще бъде слънчево, с максимални температури от 20 до 25 градуса.

Съществена промяна на времето няма да има и в петък. Минималните температури ще останат без промяна, а дневните ще се понижат с още градус и ще са от около 20 до 24 градуса.

Според предварителните прогнози, през двата почивни дни мъглите ще бъдат по-чести, на повече места и малко по-продължителни, особено в неделния изборен ден.

Температурите сутрин ще са от 5 до 10 градуса, а дневните в събота от 19 до 23. В неделния ден максималните стойности ще бъдат от 18 до 22 градуса.

Около и след обяд мъглите в повечето места ще се разсейват и ще бъде предимно слънчево.

Източник: glas.bg

Facebook коментари
(Visited 13 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook