Lifestyle 

Скандално! Звезди възкръсват след грешни диагнози!

Огромен шок е поставянето на грешна диагноза, а оказва се, много от родните звезди са преживели този ужас. Голяма част от популярните ни личности са били по един или друг начин жертва на здравната ни система, пише „Телеграф“.

Такъв е случаят с Деян Донков, който 10 дни живя с диагнозата рак. Това е най-тежкият период в живота на актьора. През това време той се снима в поредния си филм, а половинката му Радина Кърджилова не спирала да плаче. Едва когато потърсил мнение на втори лекар се оказало, че е здрав като бик и до днес е радва на живота.

Едва 20-годишна Венета Райкова пък получила онкологична диагноза. Лекарят доста нетактично й заявил, че след 6 месеца трябва да си търси място на Малашевските гробища.

„Майка ми беше шокирана как е възможно да се каже подобно нещо на 20-годишно момиче“, възмущава се Райкова.

Близки на блондинката я посъветвали да потърси второ лекарско мнение. За щастие новите изследвания оборили леталните прогнози.

Драма преживяла и Венета Харизанова. „Мисис България“ снимала фотосесия на био крем през 2016-а. Тогава красавицата си похапнала и доста морски дарове, а на сутринта се събудила от недостиг на въздух, окото й било затворено, а устните подути като от ботокс. Два месеца лежала в болница на системи, а медиците я държали на вода и ориз и я бомбардирали с урбазон. След като колабирала многократно красавицата заминала на преглед във Виена.

Тогава лекар й съобщил, че има левкоцитна левкимия и й остават само няколко месеца живот. След дни пак се върнала при същия лекар, който на базата на изследванията признал, че е сгрешил диагнозата.

Подобен ужас преживял и Влади Въргала, който дори скрил ужасната диагноза – рак на дебелото черво, от жена си. По това време двамата очаквали и второто си дете. Въргала споделя, че не е видял бял ден, докато не променили диагнозата му. Проф. Трайков от Онкологията го успокоил, като обяснил, че това не е рак, а прегъване на дебелото черво, което изглеждало като туморна формация.

Готвачката Мариела Нордел също наскоро изплаши приятелите си в социалните мрежи с откровението, че се е заразила с тиф. Оказа се, диагнозата е грешка на лекарите в Холандия, където тя от години живее. А реалната причина за последвалата алергична реакция и инфекция била нахапване от бълхи.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 172 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook