Клюки от България 

Скандално! Сексуално предложение към Цитиридис втрещи мрежата!

Новият водещ на bTV Николаос Цитиридис набира много добра скорост в последните седмици, а култовите му изпълнения в социалните мрежи не спират да провокират последователите му.

Николаос Цитиридис, който продължава да бъде истински магнит за медийното внимание, постоянно изумява с кадри и колажи в социалните мрежи, а феновете му на моменти направо полудяват от кеф.

Бърза разходка в Инстаграм профила на чаровния младок показа доста любопитни неща и едно, меко казано, скандално предложение, отправено публично към него. И то отправено не от кого да е, а от един от най-ексцентричните участници от формата „Х фактор“ – Джийсън Брад Люис!

26-годишният журналист, чийто шоу талант мнозина познават от видеата в You Tube, където Цитиридис е особено култов и атрактивен, вероятно е видял еротичното предложение, но не е отвърнал с нищо засега.

Освен еротичното предложение, което втрещи последователите на тв водещия, както вероятно и самият него, в профила на новата звезда на bTV попаднахме и на още един доста интересен колаж, в който централна роля заема не кой да е, а Слави Трифонов, като препратката е пълна с ирония.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 48 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook