Клюки от България 

Скандални СНИМКИ 18+ изловиха рапара Dее в голяма секс оргия и как се тъпче с марихуана

Скандалният рапър Dee замина за Тайланд на почивка, заедно с приятели, сред които режисьорът Люси Иларионов и половинката му Ани Хоанг. Татуираният мачо и там намери канал за нелегална дрога, която спомага за доброто му настроение.

Репортер на в. „ШОУ“ попадна на клипче, пратено от рапъра до приятел, в което той буквално поглъща сурови листа марихуана. Радомир Юнаков, както е истинското име на гангстера, изглежда е голям любител на миризливата трева.

Пред приятели от България споделил, че е намерил хора, които тайно му я доставят в Тайланд директно от джунглата. Това е доста опасно и необмислено негово действие, тъй като растението не е минало през никакви проверки, а знаем какви болести върлуват в тези страни.

Там населението е изключително бедно и явно са намерили начин да крадат забранените листа от джунглата и да снабдяват туристите. Ден преди полета си за Банкок Dee и компания си спретнаха невиждан купон в мезонет в центъра на София.

Явно стабилно напушен, той пусна стори в Инстаграм, от което ясно се вижда как жена прави орална любов на мъж. Компанията били 10 момчета, а в късните часове на нощта позвънили на момичета на повикване.

И обикновеният ергенски запой прераснал в голяма оргия и голямо количество наркотици. Вероятно подобни сексоргии не са нещо ново за риалити героя и неговите приятелчета, които релаксират с пушене на трева и безобразен секс.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 144 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook