Клюки от България 

Скандалът в „Черешката на тортата“ набира сила: Алфредо Торез отвърна на удара и разкри какво е останало скрито от зритетелите

Скандалът с последните участници в „Черешката на тортата“ се разраства. Дори и извън предаването те не спират да се нападат едни други и картинката е наистина грозна. Гримьорът на известните Валентин Кулагин продължава да обижда Алфредо Торез и да недоволства, че са му били предложени такива ястия. Той твърди, че гостите били държани при -2 градуса и се наложило след вечерта да взима антибиотик.

Разбира се, напада и плеймейтката Нора Недкова, която потресе всички зрители с поведението си и липсата на каквото и да е възпитание и култура. „Съжалявам хиляди пъти, че съм участвал! В тази конфигурация и с тези елементарни злобари и лицемери! Държа ни нарочно 6 часа на -2 градуса, за да ни вкара в 3 часа през нощта да ни пее вътре „Горещо, много Горещо“. Той се подиграваше с нас“, напада Кулагин.

Под поста му изненадващо се намесва Алфредо Торез, който не му остава длъжен и разкрива много интересен факт, че може би от екипа са провокирали донякъде скандала:

„Здравей, как си Валентин Кулагин? Както знаеш ти, от екипа спряха парното, което имаше там, защото правеше шум и пречеше на снимането. Може би за екипа е било интересно, защото оттам започнахте да се карате. До нова среща, приятел.“

В най-неизгодна позиция е Нора Недкова, която възмути всички с поведението си. Тя се появи видимо пияна и се държа арогантно към останалите. Източници на БЛИЦ разкриват, че продуцентите са били наистина втрещени от скандалите още по време на първия епизод и се наложило да орежат доста от нелицеприятните сцени. След предаването страницата ѝ във Фейсбук е пълна с негативни коментари по неин адрес, а някои дори направо я кълнат.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 2 109 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook