Клюки от България 

Скандалът, който БГ Радио покриха: Папи Ханс бойкотира наградите заради Любо Киров

Наградите на БГ Радио не за първи път са оставали съмнения за нагласеност. А случилото се на последната церемония показва, че определено има уговорки.

Иначе защо Папи Ханс демонстративно напуска залата на последните награди, след като статуетката за Най-добър албум получава Любо Киров? При това младият изпълнител беше обявен и като един от участниците в програмата, а негов лайв така и не се случи до края на церемонията.

По време на събитието, което беше миналия уикенд, всички популярни личности, които бяха във ВИП ложата наостриха уши за скандала. Масово се коментирало, че причината Папи да напусне залата с възмущение е наградата „Най-добър албум на годината“, която именно той трябвало да получи. В момента обаче когато номинациите са обявени и той е очаквал да чуе името си като победител, се обявява името на Любо Киров. Изненадата за него очевидно е голяма, а щом напуска и залата на наградите, говори едно, а именно че отличието за Албум на годината му е обещано, но не е спазено. Запознати със ситуацията разказват, че седмица-две преди церемонията, Любо Киров тропнал с крак, че трябва и на него да му връчат награда, а от БГ Радио преценили, че той им е доста по-важен и затова ще дадат наградата на бившия вокал на група „Те“. Едва ли не заключили, че Папи Ханс е посредствен изпълнител, който утре може и никой да не вълнува. Но пък Любо е класа, с която не могат да си развалят отношенията в утрешния ден.

На самата церемония Киров се опита да неглижира конкурента си, като го обяви за най-красив от всички останали претенденти, сред които беше и Миро Костадинов. Това също наля масло в огъня и видимо ядоса Папито и подкани към сериозни действия за бойкот.

Източник: hotnews.bg

Facebook коментари
(Visited 76 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook