Lifestyle 

Скандал във „Фермата“! Участници се счепкаха заради „османското присъствие“, Нури Семерджиев шокира всички с думите си!

Жестока разправия се разпали още на старта на риалитито „Фермата“, а участниците вътре вече са се наежили срещу българомохамеданина Нури. Според източници настроенията се ескалирали почти до бой заради изцепването на Нури още с влизането му в шоуто, че в България реално турско робство не е имало.

С появата си в петък вечер във „Фермата“ Нури Семерджиев, който определя себе си като мюсюлманин по вероизповедание, обяви, че в историческите книги, които е прочел, ясно се казвало, че българи и турци са съжителствали заедно.

По думите му, ако турците са искали, за 500 години са щели да сменят вярата на „побратимите си“.

Това изказване взриви веднага както социалните мрежи, така и останалите участници, които вече готвят вендета, а от екипа се тревожат да не се стигне и до физически разправии.

Още тази вечер ще стане ясно дали Нури е успял да доразвие тезата си за робството и дали това ще доведе до последици за него. По този повод се изказа дори волейболната звезда Владо Николов, който участва в предишния сезон на „Фермата“.

Според спортиста робство е имало, но за българите става зле през последните 150 години, когато започва упадъкът на турската империя.

През първите 350 години от робството сме имали автономна църква, училища и възможност да си запазим езика.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 227 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook